2021 Nissan Note e-Power Nismo S Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Sıtkı Çolak

Nissan markasının hızlı araç geliştirme ekibi Nismo tarafından geliştirilmiş olan ve 2019 senesinde kullanıcıları ile buluşacak Nissan Note e-Power Nismo S modeli markanın B segment araçlarından bir tanesi olacak. 2019 Nissan Note e-Power Nismo S genel özellikleri bakımından Note modelinin tepeden tırnağa yenilenmiş olduğu yeni bir araç ile satışa çıkacak. Küçük motora elektrikli bir ünite entegre edilerek yeni modelin hazırlanması durumu söz konusu olurken pek çok özelliğinde yeni gelişmelerin yer aldığı söylenebilir.

2019 Nissan Note e-Power Nismo S Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2019 Nissan Note e-Power Nismo S Genel Özellikleri

Yeni model ile beraber geliştirilen pek çok etmenin aracın hem dışında hem de içinde yer aldığı görülebilir. Dış kısımda led gündüz farlı sportif tasarıma sahip olan ön tampon, yan etek modelleri, siyah yan aynalar, tavan üstünde bulunan spoyler, F1 spotunda kullanılan arka tampon, karartılmış olan yan arka ve arka camlar, arka difüzör, 16 inç boyutundaki jantlar, Yokohama DNA S lastikler gibi pek çok genel özelliğin ön plana çıktığı görülmekte. Genel özelliklerin yanı sıra 2019 Nissan Note e-Power Nismo S teknik özellikleri bakımından da araçta donanımsal açıdan pek çok değişiklik yapılmış. Araç içinde Nismo baskısına sahip olan spor koltuklar, orta konsol ve direksiyonun çevresinde yer alan kırmızı detaylar göze çarpıyor.

2019 Nissan Note e-Power Nismo S Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2019 Nissan Note e-Power Nismo S Teknik Özellikleri

Japon üreticilerin hibrit olarak adlandırdıkları teknolojiyi teknik özellik bazında bu model ile beraber iyiden iyiye geliştirdikleri görülüyor. 1.2 litre hacime sahip olan turbo benzinli motor ile beraber elektrikli ünite takviyesi de yapılmış durumda. 1.5 kWh değerinde bataryaya sahip olan elektrikli motoru ile beraber bu model 136 ps, 134 beygir ve 320 nm tork güçte çalışacak. 2019 Nissan Note e-Power Nismo S fiyatı bakımından üretici firmadan herhangi bir bilgi gelmemekle beraber 2019 senesinde Türkiye de dahil olmak üzere dünyanın pek çok yerine satışa çıkması beklenen araçlar arasında dikkatleri çeken bir model olarak görülüyor.

Yorum yazın