2021 Yeni Kia Telluride Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – 2021 Yeni Kia Telluride Alınır Mı?

Kenan Aktürk

Son yıllarda kullanıcılarını heyecanlandıran gelişmeler yaşatan ve üst düzey araçlarıyla şu sıralar SUV teknolojisine yönelen Kia, yeni aracını 2019 yılına hazırlamaya başladı. Özellikle trafikte seyir halinde görülen ve arkadan resimleri ortaya çıkan 2019 yeni Kia Telluride modeli, gerçekten de Kia severleri heyecanlandırmaya başladı. Hal böyle olunca da, Kia markasından vazgeçmeyen kullanıcılar hemen aracın görüntülerini, özelliklerini ve fiyatını incelemeye aldı. Bizler de, 2019 yeni Kia Telluride modelinin özelliklerini sizlerle paylaşacağız. Bakalım 2019 Yeni Kia Telluride hangi özelliklerle karşımıza gelecek?

2019 Yeni Kia Telluride Teknik Özellikler

2019 yeni Kia Telluride aracı, geçtiğimiz zamanlarda trafikte ve deneme sürüşlerinde görüntülendi. İlk defa böyle bir araç gören vatandaşlar ise, Kia’nın amblemini görünce hemen araç hakkında araştırma yapmaya başladı. Kia’nın yeni modelinin teknik özelliklerine bakacağımız zaman 2,0 motor seçeneğinin ve 235 beygir gücünün olacağını belirtebiliriz.

Bu özellik, araç için neredeyse kesinleşse de, yeni iddialar da ön plana çıkmaya başladı. İddialara göre araçta dört silindir motor bulunacak ve diğer motor seçeneği de 3,3 litre gücünde olacak. Bunun yanı sıra V6 motor seçeneği de konuşulan iddialar arasında yer alıyor.

2019 Yeni Kia Telluride Ne Zaman Satışa Sunulacak?

2019 Yeni Kia Telluride SUV modeli, yüksek ihtimalle 2019 yılının ortalarına doğru satışa sunulmuş olacak. Birçok ülke dahil Türkiye topraklarına da giriş yapmaya hazırlanan aracın, şuan için herhangi bir fiyat bilgisi bulunmuyor. Araç hakkında yeni detaylar, fiyat ve çıkış tarihi belirlendiği taktirde, sizlere yeniden bilgi vereceğiz. Yüksek ihtimalle 2019 yılının başlarında yeni detaylar ortaya çıkmaya başlayacaktır.

Yorum yazın