2021 Suzuki Vitara Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – 2021 Suzuki Vitara Alınır Mı?

Kenan Aktürk

İlk olarak 2014 yılında yine Vitara ismiyle bir çıkış yakalamayı başaran Suzuki, bu sefer de 2019 model Vitara ile karşımıza çıkıyor. Araçta ilk olarak dikkatleri çeken 1.4 ve 1.0 motor güçleri, aynı zamanda yenilenen tasarımla birleşince, araç daha çok dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor. Tasarımında ve motorunda 2014 yılına nazaran iyileştirmeler yapılacak olan Vitara, Eylül ayında tüm dünyaya tanıtılacak. Peki bakalım Vitara ile beraber, bizleri hangi özellikler bekliyor?

2019 Suzuki Vitara Tasarım Özellikleri

Yeni modeliyle beraber daha çok motor kısmında değişiklikler ve iyileştirmeler yapan Suzuki, yine de tasarım konusuna el atmış gibi görünüyor. Suzuki 2019 Vitara modelinde ışıklandırma, tampon  ve ızgara gibi parçalarda büyük değişim söz konusu olmuş. Aynı zamanda arka stop lambasında da yeni bir tasarım oluşturmayı başaran Suzuki, renk seçimlerini de bir hayli genişletmiş. Sürücü panelinde yeni renk ve yeni şekil seçeneklerine giden Suzuki, yeni trende de fazlasıyla uyum sağlamış. Son olarak Suzuki’nin jant sisteminde değişikliğe gittiğini ve iç tasarım malzemesinin kalitesini arttırdığını da söyleyebiliriz.

2019 Suzuki Vitara Genel Özellikleri

Suzuki Vitara 1.4 ve 1.6 hacmine sahip dizel ve benzinli motor seçenekleriyle karşımıza gelen Vitara modeli, bu defa da 1.0 benzinli motor gücüyle karşımıza geliyor. 1.0 litrelik motor gücünde, aynı zamanda turbo gücünü de barındıran Suzuki, bu konu için bir hayli dikkatleri çekecek gibi görünüyor. 110 beygir güç ve dört çeker gücüne sahip olacak yeni model, manuel şanzıman kutusuna sahip olacak.

Suzuki Vitara, 1.4 litrelik motorunda ise 140 beygir güç ve 220 nm tork üretmeyi başarabilecek. Şerit takip sistemini bünyesinden barındıran Suzuki Vitara, daima şeritten çıkmayı da önlemektedir. Trafik ışığı algılama, kör nokta uyarı sistemi ve çift sensör otonom fren sistemiyle beraber güvenliği son saflara çıkarmayı başaran Vitara, oldukça iddialı bir giriş yapacak.

2019 Suzuki Vitara Ne Zaman Satışa Çıkıyor?

Yeni Suzuki Vitara, Eylül ayında tanıtılacak ve o günden itibaren satışına başlanacak. Aracın başlangıç fiyatının ise 111 bin 250 TL olacağı bilinenler arasında yer alıyor.

Yorum yazın