2021 Hyundai Veloster Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Hyundai Veloster Alınır Mı?

Kenan Aktürk

Güney Kore’nin otomotiv liderlerinden birisi olan Hyundai, yepyeni araç modelleriyle ve alışılmışın dışında özgün tasarımlarıyla yeniden karşımıza geliyor. Bugüne kadar çizgisinden ödün vermeyen Hyundai, bu defa da 2019 Veloster aracıyla karşımıza çıkıyor. Alımlı ve ihtişamlı görüntüsünün yanı sıra, konforu ve sistemsel özellikleriyle de adından söz ettirmeyi başaran Veloster’in daha detaylı incelemesini yaptık.

2019 Hyundai Veloster Özellikleri

Güney Kore otomotiv devi Hyundai, yeni Veloster modelinde daha çok sportif özelliklerin bulunduğunu belirtti. Aracın görünüşüne baktığımız zaman da, gerçekten spor duruş seven insanlarımızın fazlasıyla tatmin olacağından eminiz. Araç fuarında bir hayli ilgi gören yeni Veloster, 1.6 litrelik turbo motor seçeneğiyle ve 201 beygir gücüyle karşımıza çıktı. 2019 Hyundai Veloster N serisinin ise 275 beygir gücüne sahip olacağından söz ediliyor.

Aracın özelliklerinde de, sıra dışı özellikler olduğu söyleniyor ve fuarda da bu özellikler nedeniyle yeni Veloster bir hayli ilgi odağı oluyor. Hem spor bir sürüş, hem de spor bir duruşla beraber aracın daha fazla ilgi göreceğini söyleyebiliriz.

2019 Hyundai Veloster Fiyatı

Araç, tanıtım sırasında bir hayli ilgi görmeyi başarmıştı. Lakin Veloster serisinin çıkış zamanı 2019’un ikinci yarısı olduğu için, fiyat konusunda henüz netleşen bir durum yok. Ayrıca aracın piyasaya çıkmasının aşırı derecede beklenildiği ve aracın çok fazla tutacağı gibi durumlar da şuan için söz konusu. Araç çıktıktan sonra, net fiyatı rahatlıkla gözlemleyebileceğiz.

Yorum yazın