2021 Skoda Fabia Combi Scoutline Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Skoda Fabia Combi Scoutline Alınır mı?

Sıtkı Çolak

Skoda üretici firmasının B segment araçları içerisinde yer alacak olan yeni modeli Fabia Combi Scoutline, yakın zaman içerisinde makyajlanmış olan yeni yüzü ile beraber sürücüsünün karşısına çıkacak. Statiton wagon sevenlerin oldukça ilgisini çekecek olan bu modelde diğer modellere nazaran pek çok değişiklik yapılmış. 2019 Skoda Fabia Combi Scoutline genel özellikleri açısından bakıldığı zaman mavi mat rengi ile dikkatleri çeken bir tasarıma sahip olmasının yanı sıra donanımsal açıdan da meraklısının beklentisini karşılayacak şekilde dizayn edilmiş.

2019 Skoda Fabia Combi Scoutline

2019 Skoda Fabia Combi Scoutline Genel Özellikleri

16 inçlik ve 17 inçlik jant boyutları, ledli stop grubu, ledli ön farlar, kör nokta algılama asistanı, arka koltukta yer alan çift USB girişi, arka çaprak trafik uyarı sistemi, bagaj kısmında yer alan ledli fener gibi pek çok genel özellik hatları ile satışa çıkacak olan bu model, standart modellere göre oldukça geliştirilmiş. Ön tampon, arka tampon, yan etekler ve tavan çıtaları konusunda da gelişime uğramış olan 2019 Skoda Fabia Combi Scoutline teknik özellikleri bakımından da sürücüsünün keyifli bir sürüş gerçekleştirebilmesine olanak tanıyacak. 2019 yılının beklenen modelleri arasında dikkatleri çeken Skoda’nın B segmenti olan bu modeli yeni tasarımı ile göz dolduruyor.

2019 Skoda Fabia Combi Scoutline

2019 Skoda Fabia Combi Scoutline Teknik Özellikleri

1.0 MPi atmosferlik ve 1.0 TSi turbo motor benzinli bir şekilde sunulacak. 1.0 MPi olan ünite 3 silindirli olup, 60 PS ve 75 PS güç sunacak. Turbo benzin motorlu olan versiyonda ise 95 PS ve 110 PS güç sunum durumu söz konusu. 7 ileri DSG şanzımanı ile beraber 2019 yılında satışa çıkacak olan bu modelde bagaj alanında 530 litrelik bir yükleme alanı yer alıyor. Katlanabilen koltuk özelliği sayesinde bu alan 1.395 litreye kadar çıkabiliyor. 2019 Skoda Fabia Combi Scoutline fiyatı ve çıkış tarihi konusunda Türkiye pazarında henüz bir açıklama yapılmamakla beraber kısa süre içerisinde açıklanması beklenen fiyatın standart modeline göre yüksek olması bekleniyor.

Yorum yazın