2021 Alfa Romeo Giulietta Özellikleri, Fiyatı, Çıkış Tarihi – 2021 Alfa Romeo Giulietta Alınır Mı?

Kenan Aktürk

Son zamanlarda yeni ürettiği araçlarının tasarımlarıyla ön plana çıkan Alfa Romeo, genellikle spor tarzda araçlar üretmeyi seviyor. Bu sefer de Giulietta serisini devam ettirmek isteyen Alfa Romeo, 2019 yılında karşımıza yeni Alfa Romeo Giulietta modeliyle çıkacak.

2019 Alfa Romeo Giulietta Özellikleri

Alfa Romeo modellerinde bugüne kadar hep farklı tasarımlar kullanılmıştı. Bu durum da, epeyi ilgi çektiği için Alfa Romeo serisinin kendine özgü bir tasarımı vardı. Fakat 2019 yılında bu durum tamamen değişebilir ve Romeo seviciler daha değişik ve benzersiz bir tasarımla karşı karşıya kalabilirler. 2019 Alfa Romeo Giulietta modelinde kasa yapısının değişeceğini kesinlikle söyleyebiliriz. Bunun yanı sıra diğer ilgi çeken durumlardan birisi de, aracın arkadan çekişli olacağı yönünde. Ayrıca aracın tasarımı değişse bile, yine spor bir görünüme sahip olacağını söyleyebiliyoruz.

2019 Alfa Romeo Giulietta Tasarımı

2019 Alfa Romeo Giulietta tasarımına bakacak olursak, aracın dış malzemesi konusunda değişiklik beklemediğimizi söyleyebiliriz. Lakin elektronik aksamında, far aksamında, tampon aksamında ve yeni sis far konusunda birçok değişiklikle karşılaşacağız. Hatta ve hatta yeni modelde, cep telefonu entegrasyonunun da yer alacağından söz ediliyor. Kısacası yeni Giulietta, mekanik anlamda karşımıza çok farklı çıkmaya hazırlanıyor.

2019 Alfa Romeo Giulietta Motor Aksamı

Yeni Alfa Romeo Giulietta modelinin motor aksamı konusunda net bir bilgi edinemesek de, piyasa üzerinde dolaşan birkaç söylentiden bahsedebiliriz. Söylentilere göre yeni modelin beygir gücü 105 ile 240 hp arasında değişkenlik gösterecek ve modeller arasında benzin, dizel ve hybrid yakıt teknolojisi kullanılacak. Diğer bir söylentiye baktığımız zaman da yeni model, 2.2 veya 2.0 litre kapasitesinde Multijet dizel bir motora sahip olacak.

2019 Alfa Romeo Giulietta Fiyatı

Yeni Alfa Romeo modelinin fiyatı hakkında kesinlik sağlanmasa da, uzmanların tahminlerine göre yeni araç 30.000 $ etiketine sahip olabilir.

2019 Alfa Romeo Giulietta Çıkış Tarihi

2019 Alfa Romeo Giulietta, yüksek ihtimalle 2019 yılında satışa sunulacak.

Yorum yazın