2021 VW Polo SUV Özellikleri, Fiyatı, Çıkış Tarihi – 2021 VW Polo SUV Alınır Mı?

Kenan Aktürk

Alman devi Volkswagen, geçtiğimiz senelerde yaşadığı problemlerden dolayı, Polo serisine özen gösteremeyerek farklı modellere yönelmeye başlamıştı. 2017 yılında piyasaya çıkması beklenen Polo SUV modeli, yaşanan aksaklıklardan dolayı 2018 yılına ertelenmişti. Bu defa da bazı iyileştirmeler söz konusu olduğu için yeni Polo SUV, 2019 adıyla bizleri 2019 senesinde selamlayacak.

2019 VW Polo SUV Motor Özellikleri

Yeni 2019 VW Polo SUV modelinde, beklenildiği gibi çok büyük bir motor kullanılamayabilir. Yeni araçta büyük ihtimalle 1.0 litre hacminde motor kullanılması bekleniyor. Ayrıca 105 hp güç üretecek araç, 90 lb-ft tork gücüne de sahip olabilecek. Yeni araçta büyük motor kullanılmamasının doğru olup olmadığını da, araç çıktıktan sonra daha net anlayabileceğiz.

2019 VW Polo SUV Tasarımı

100 litre yakıt deposuna sahip olması beklenen yeni Polo SUV modeli, diğer Polo modellerine nazaran daha özgün bir tasarıma sahip olacak. Alaşım jantlarıyla ve kendine özgü duruşuyla karşımıza gelecek olan Polo SUV modelinin, kontrol panelinde bile LED ışıkların entegre edilmesi bekleniyor. Yani sıradan Polo modellerine göre, yeni araçta çok daha özgün ve çok daha farklı bir tasarımla karşılaşacağız.

2019 VW Polo SUV İç Tasarımı

Aracın iç tasarımına baktığımız zaman, büyük ihtimalle ön panel parlak bir tasarıma sahip olacak. Ayrıca dokunmatik ve yüksek çözünürlüğe sahip bir ekranla gelmeyi hedefleyen aracın, koltuk konusunda herhangi bir bilgi yer almasa da, koltukların bile parlak bir kumaş yapısıyla geleceği beklentiler arasında.

2019 VW Polo SUV Fiyatı

Yeni VW Polo, 18.000 $ – 20.000 $ arasında bir fiyat etiketine sahip olacak. Aracın bu kadar uygun bir fiyata çekilmesinin ana sebebi de rakipler diyebiliriz. Çünkü yeni Polo SUV, diğer rakipleriyle aynı anda piyasaya çıkış yapacak. Bu durumda Alman devi, fiyatı aşağıya çekerek daha fazla ön plana çıkmayı hedefleyecek ve problemi ortadan kaldırmaya çalışacak.

2019 VW Polo SUV Çıkış Tarihi

Aracın çıkış tarihi hakkında net bir bilgi yer almasa da, aracın 2019 yılının son çeyreğinde piyasaya çıkması bekleniyor.

Yorum yazın