2021 Volkswagen T-Cross Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – 2021 Volkswagen T-Cross Alınır mı?

Sıtkı Çolak

Wolkswagen ailesine yeni dahil olacak üyelerden bir tanesi olarak 2019 yılında çıkması beklenen 2019 Volkswagen T-Cross modeli, Crossover SUV sınıfına dahil olacak. Alman üretici firmasının MQB etkinliğinde ortaya çıkardığı ve SUV sınıfı içerisine sahil ettiği bu model ile ilgili pek çok detay mevcut. 2019 Volkswagen T-Cross genel özellikleri bakımından oldukça göz doldurucu pek çok etmene sahip olarak sürücüsü ile buluşacak. Wolkswagen firmasının üretimini yaptığı bu yeni model ile beraber 2019 yılında karayollarında dış görünüşü ile kendine hayran bırakacak yeni bir seri gelmiş olacak.

2019 Volkswagen T-Cross

2019 Volkswagen T-Cross Genel Özellikleri

Güncel Volkswagen modellerinin sınırları dışında meraklısının karşısına çıkan bu model, MQB platformunda görücüye çıktı. 4.110 mm uzunluğunda ve 2.560 mm aks mesafesinde yer alan bu araç, 5 kişilik seyahate kapıları açan oldukça geniş bir ortamı sürücüsüne sunuyor. Arka koltukların 14 cm ile alınabilmesi ve 385 litrelik bagajın 455 litreye kadar çıkabilmesi durumu aracın en belirgin özelliklerinden bir tanesi. Katlanabilen koltuk özelliği ile beraber bu değerin 1.281 litreye kadar çıkabilme durumu da söz konusu. Genel özelliklerinin yanında 2019 Volkswagen T-Cross teknik özellikleri de oldukça göz alıcı. Araçta kullanılan donanımsal pek çok yenilik sürücüsünün beklentisini karşılayacak şekilde tasarlanmış.

2019 Volkswagen T-Cross

2019 Volkswagen T-Cross Teknik Özellikleri

Benzinli olan cephede 1.0 TSi 3 silindirli turbo benzinli motor seçeneği, 95 PS ve 115 PS güç birimi ile beraber satışa çıkarken bu teknik özelliklere ek olarak 1.5 TSi, 4 silindirli ve 150 PS güç sunan bir diğer turbo benzinli motor seçeneği de satışa çıkarılacak. Dizel üniteye bakıldığında ise 1.6 litrelik 95 PS güç birimi ile TDi ünitesi yer alacak. Kör nokta uyarı sistemi, yorgunluk tespit sistemi, şerit değiştirme asistanı, adaptif hız sabitleyici, paralel park asistanı, arka trafik uyarısı sistemi de araçta yer alan diğer donanımlar arasında. 2019 Volkswagen T-Cross fiyatı ve çıkış tarihi konusunda henüz firmadan herhangi bir açıklama ya da bilgi paylaşımı yapılmadı.

Yorum yazın