Eti Plasiyer İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2021

Kenan Aktürk

Ülkemizin büyük firmaları, genellikle Plasiyer personeller konusunda daha hassas davranıyor. Çünkü ülkenin dört bir yanına, firmanın ürünlerinin özenle ve güler yüzle dağıtılması gerekiyor. Kısa zaman önce sizlere, farklı firmaların Plasiyer çalışma şartlarını ve maaşlarını açıklamıştık. Bu sefer de ülkemizin en büyük firmalarından birisi olan Eti’nin, plasiyer çalışma şartlarını ve maaşlarını inceledik. Peki bakalım Eti firmasında plasiyer olarak çalışanlar, hangi şartlarla çalışıyor ve ne kadar maaş alıyor?

Eti Plasiyer Çalışma Şartları

Eti firmasında Plasiyer olarak çalışan personeller, sabahın erken saatlerinde işbaşı yaparlar. Firmanın özel servisi, personeli evin yakınından alarak depoya götürür ve akşamları da dönüş aynı şekilde olur. Ayrıca personellerin günlük çalışma süreleri 9 saat olarak belirlenirken, Pazar günleri personellerin resmi tatil günleri olarak belirlenmiştir.

Plasiyer olarak çalışan personeller, firmanın belirlediği ve faturalandırdığı ürünleri gerekli şubelere bırakırlar. Kısacası plasiyer görevi, yorucu bir iş değildir.

Eti Plasiyer Maaşları

Eti plasiyer maaşlarına bakacak olursak, henüz yeni işe başlayan personellerin asgari ücretten %40 oranında daha fazla ücret aldıklarını söyleyebiliriz. Tabii ki bu maaş, tecrübeye göre her yıl artış gösterebiliyor. Ayrıca personeller sürekli saha içerisinde olduğu için yemek masrafları da firmaya aittir. Yemek ücretleri, personellere özel tahsis edilen multinet benzeri kartlara yatırılır.

Firmada prim sistemi de bulunduğu için, aylık teslim ettiğiniz ürün sayısı üzerinden güzel primler de kazanabilirsiniz.

 

Yorum yazın