2021 Volkswagen Jetta Özellikleri, Fiyatı, Çıkış Tarihi – 2021 Volkswagen Jetta Alınır Mı?

Kenan Aktürk

Yenilenen tasarımıyla hem içeriden hem de dışarıdan değişikliklere uğrayan yeni Volkswagen Jetta, daha fazla sürücü asistanıyla ve daha gelişmiş güvenlik özellikleriyle karşımıza gelecek. Aynı zamanda uzun bir yapıya nazaran daha zarif bir duruşa sahip olan 2019 Jetta, normal göstergelerin yanı sıra daha fazla dijital göstergeye de yer verecek. Peki bakalım 2019 Volkswagen Jetta’nın diğer özellikleri nasıl olacak?

İç Mekan ve Teknoloji

Volkswagen Jetta 2019 modelinin iç tasarımına ve teknolojisine baktığımız zaman, büyük çoğunluğumuz kasa duruşunu aramayacak bile. İç mekan tasarımında kesinlikle kaliteli ürünler ve kumaşlar kullanan VW, uzun yıllarca iç tasarım uzmanlığıyla da bilinir. S, SE, R-Line, SEL ve SEL Premium paket seçenekleriyle satışa sunulacak olan yeni aracın, SEL paketinde hakiki orijinal deri kullanılmıştır. 10 renkli aydınlatma platformuyla beraber, bardak tutucuya da yer veren VW, yeni modelinde paneli süsleyen birçok süse de abartmadan yer vermiş.

Sürüş Deneyimi

1.4 litrelik turboşarjlı motor seçeneğiyle karşımıza çıkacak olan Jetta, 8 ileri otomatik vites şanzımanından oluşacak. Bu segmentteki araçlara göre biraz daha yüksek motor ve tork gücü üretmeyi başaran Jetta 2019 modelinin kabini de, gürültüyü en az seviyeye indirgeyebilecek. Aynı zamanda yapılan testler sonucunda da lüks otomobilin tüm özelliklerini sunduğu anlaşılan Volkswagen Jetta, tam bir aile aracı olarak da karşımıza çıkacak.

Aracın garanti sürecinden bahsedecek olursak, Alman devinin yine ayrıcalıklı olduğunu söyleyebiliriz. Altı yıllık 72.000 km’ye kadar garanti sunan Alman devi, diğer araç markaları gibi tüm garantileri ayrı ayrı tutmuyor ve garantileri birleştirerek müşterilerine kesin bir güven sunuyor. Golf ve Atlas SUV gibi özellikleri bir hayli olan araçlarını da geride bırakmayı başaran Alman devi Volkswagen, her geçen sene yeni araçlarıyla eski modellerini bir hayli geride bırakıyor ve tüm yeni teknolojilere yer vermeyi başarıyor. İlerleyen zamanlarda da aracın tanıtımı ve kesin fiyatı bekleniyor.

Yorum yazın