2021 Mini John Cooper Works Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Mini John Cooper Works Alınır mı?

Sıtkı Çolak

Mini Cooper ailesinin en ateşli modelleri arasında yer alması beklenen John Cooper Works, Euro 6d TEMP standardını bünyesinde barındırmasından ötürü adını gündeme taşımayı başardı. 2019 Mini John Cooper Works özellikleri genel özellikleri bakımından pek çok kişinin beğenisini topladı. Egzoz emisyonunu daha alt bir seviyeye çekip Avrupa pazarında yer alan satışlarında sorun yaşamak istemeyen üretici firma, yeni modeli olan 2019 Mini John Cooper Works adını verdiği modeli ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Tek güncellemesi emisyon üzerine olmayan araçta pek çok yenilik ve özellik dikkatleri çekti.

2019 Mini John Cooper Works

2019 Mini John Cooper Works Genel Özellikleri

BMW firmasının bünyesinde üretimi gerçekleştirilen ve yeni model olarak 2019 yılında satışa çıkması beklenen Mini John Cooper Works için dış kısımdan bakıldığı zaman ön ızgara ve far çevresinde pek çok değişikliğin yapıldığı görülüyor. Parlak siyah bir hat ile göze hitap eden özelliğini kullanıcılarına sunan modelde aynı işlemin stop grubunda da kullanıldığı görülmekte. 17 inçlik jant boyutu, led farlar ve Britanya bayrağının vurgulandığı Union Jack tasarımına sahip olan modelde ledli stop özelliğini de dikkatleri çekenler arasında. Donanım ve 2019 Mini John Cooper Works özellikleri teknik özellikleri bakımından Yeni Mini Cooper S modeli ile oldukça benzerlik gösteriyor.

2019 Mini John Cooper Works

2019 Mini John Cooper Works Teknik Özellikleri

2.0 litre turbo beslemeli benzin özelliği ile satışa çıkacak olan araç, 231 ps 228 beygir gücüne sahip olacak. 6 ileri manuel şanzımanı sayesinde 0 – 100 km hızlandırmasını 6.3 saniyede yapabilecek olan araç 80 – 120 km hızlandırmasını ise 5.6 saniyede tamamlayacak. 2019 MINI John Cooper Works Convertible modelinde de aynı güçlerin yer alması durumu söz konusu olurken bu modelde farklılık olarak 6 ileri steptronic şanzıman yer alıyor. 2019 Mini John Cooper Works özellikleri fiyatı bakımından henüz bir bilgi paylaşımı söz konusu olmamakla beraber tüm dünya ile birlikte Türkiye’de de 2019 yılında satışa çıkması beklenen araçlar arasında…

Yorum yazın