ECA Kombi Arıza ve Çözümlerini Kombicozum.com’da Bulun!

Serhan Yücesoy


ECA kombi arıza ve çözümleri son zamanlarda araştırılmakta olan bir konudur. Sadece ECA markasına ait sorunlar bulunmamaktadır. Tüm kombi kullanıcılarının sorunlarının bir an önce giderilmesi maksadıyla kombi markalarına ait sorunlar ve çözümler www.kombicozum.com üzerinden sizlere hızlı ve pratik bir şekilde paylaşılmaktadır.
Evlerimizde veya iş yerlerimizde kombilerimize ait yaşamakta olduğumuz sıkıntıların bir kısmını kendimiz çözebiliriz. Bir kısmının ise uzman ekipler tarafından çözülmesi gerekmektedir. Bu iki kısım gurup arasındaki farklılıklar ve çözüm metotları ayrıntılı bir şekilde aktarılacaktır.

ECA Kombi Arızaları ve çözümleri kısaca izah edilmesi gerekirse şu şekildedir;

A3 Arıza Kodu: Cihaz içerisinde bulunmakta olan Atık Gaz Sensöründe Kesinti olması durumunda yaşanacak olan sorundur. Kullanıcı kendi imkanlarıyla bu sorunu çözemez. Servis tarafından yardım alması gerekir.

A4 Arıza Kodu: Kombinin çalışması esnasında atık gaz dışarıya verilmelidir. Bu işlem olmadığı zamanlarda bu hata ortaya çıkar. Kullanıcı kendisi bu sorunu çözemez. Uzman birisi tarafından tamirinin yapılması gerekir.

A7 Arıza Kodu: Cihaz içerisinde bulunmakta olan Kullanım suyu sensörü noktasında sıkıntı olması durumunda bu hata kodu ortaya çıkar. Kablolarda bir sorun olma ihtimali üzerinde durulmaktadır.

A5 Arıza Kodu: Cihazda bulunması gereken kullanım suyu sensörü noktasında oluşacak arıza durumunda ortaya çıkar. Servis tarafından tamirinin yapılması gerekir.

Yorum yazın